Čarape za ljetne vrućine

Čarape za ljetne vrućine

S dolaskom toplih dana, želiš plesati bosa, zar ne?

Želiš zbaciti sve sa sebe i bosim nogama dodirivati travu. I mi želimo isto.

A sada, probudi se, ljepotice! Ukoliko još nisi otišla na svoj godišnji odmor, preostaje ti još mnogo dana u toplom uredu, sati vožnje gradskim prijevozom i minuta provedenih u ljetnim gužvama.

Ukoliko radiš u uredu ili pak tvoj posao zahtjeva udobne tenisice, još nije došlo vrijeme za bose prstiće. No, ne budi tužna. Na sreću, tu su čarape od bambusovog prediva.

Bambus, biljka Dalekog istoka bez koje bi svakodnevni život postao gotovo nezamisliv. Bambus je osnovni građevni material od kojega se rade kuće, brodovi, mostovi, namještaj, cijevi, muzički instrumenti kao i ugodna odjeća.

Čarape od bambusovog prediva su ugodne za nošenje, ne zadržavaju miris kao pamučne, antialergijske su i imaju široku, udobnu, nježnu i elastičnu stopalicu.

Bambus čarape imaju idealan omjer cijene i kvaliteta, mekane su i prijatne za nošenje, za toplo vrijeme koje nam predstoji.

FIS-ov brend, GS, (Good Socks) u ponudi ima pored redovne i liniju bambus čarapa, koje su idealne zbog antialergijskih i antibakterijskih svojstava, te dezodorans efekta (nema neugodnih mirisa). Dakle, odlične čarape za ljetne vrućine!

U FIS požurite po vlastiti par u kojima će svaki korak biti lagan poput perceta…