Nabavkom modernih, profesionalnih strojeva, edukacijom osoblja i pažljivim, višegodišnjim kreiranjem robne marke, poduzeće FIS je 2002. godine na tržište plasiralo vlastiti proizvod – liniju čarapa GS.

Čarape izrađujemo od prirodnih materijala, pažljivo odabranih i testiranih u licenciranim laboratorijama. Postojanost boja, visoki kvalitet i udobnost, te boje i uzorci koji prate modne trendove, performanse su koje udovoljavaju i zahtjevnim europskim standardima.


“Dugoročni cilj je kontinuirani rast kroz povećanje tehnoloških kapaciteta, ulaganje u ljudske potencijale, razvoj novih proizvoda i osvajanje novih tržišta.”


Osim pamučnih FIS je u 2012. godini počeo proizvoditi i čarape od bambus prediva. Malo je poznato da je zbog jednostavnog i brzog uzgoja, izuzetnih odlika i osobina, bambus omiljen i cijenjen materijal u svijetu. Čarape od bambus prediva su udobne, prozračne i sprječavaju prekomjerno znojenje. Ako se dodaju antialergijska i antibakterijska svojstva, te dezodorans efekt (nema neugodnih mirisa), razumljivo je zašto su i kupci na tržištu odlično prihvatili ovaj atraktivni proizvod.

Proces proizvodnje se odvija na vrhunskim strojevima najnovije generacije. Mjesečni kapacitet proizvodnje od 120 000 pari čarapa čini asortiman muških, ženskih, dječjih, medicinskih, sportskih (štucne) kao i čarape namijenjenih za rekreativne aktivnosti (lov, ribolov, planinarenje).

O nama

Proizvodnja

+387 30 715 947

gs@fis-bih.com

O nama

Centrala

+387 30 715 300

gs@fis-bih.com

O nama

Veleprodaja

+387 30 715 512

gs@fis-bih.com