Izrazite svoju osobnost pomoću – čarapa!

Izrazite svoju osobnost pomoću - čarapa!

Ono što je nekoć bilo ‘nužno zlo’, sada je postalo jedno od neizostavnih aksesoara. Pogađate – riječ je o čarapama!

Dok su se nekada smatrale tek običnim rubljem i proizvodile se u klasičnim, jednostavnim bojama i nijansama, one danas mnogima predstavljaju sredstvo izražavanja vlastite osobnosti.

Tako danas imamo nekoliko zanimljivih stilova koji uključuju pomno odabrane čarape, odnosno nekoliko varijanti na koje ih možemo nositi.

Prvi od njih je svakako trend nošenja čarapa na gotovo sve vrste sandala, od onih sa stiletto potpeticama pa sve do onih potpuno ravnih. Ovaj trend započela je još 2010. godine francuska modna kuća Givenchy, a može se reći da je tek sada u punom jeku, budući da ga nose gotovo sve svjetske trendsetterice.

Izrazite svoju osobnost pomoću - čarapa!
Izrazite svoju osobnost pomoću – čarapa!

Iako su mnoge žene još uvijek skeptične prema ovom trendu, on zapravo predstavlja jedan od idealnih načina da se, uz malo pažljivosti i osjećaja za kombiniranje, istaknete i budete originalni.

S druge strane, čarape imaju jednak značaj za muškarce gotovo koliko i za žene. Pojavom hipstera i povratkom dandy stila, čarape su doslovno doživjele revoluciju. Međutim, budući da su trenutno moderni raznovrsni dezeni i motivi, i to u više boja, potrebno je biti pažljiv pri kombiniranju čarapa s odgovarajućim modelom cipela, i obrnuto.

Styling modernog gentlemana sa čarapama u bojama koje nisu nužno ‘muške’ od sada dolazi u obzir i u poslovnim varijantama.

Dizajn i udobnost čarapa od presudne su važnosti onima koji se bave fitnessom. Za odlazak u teretanu, posebno ljeti, najčešće biramo plitke čarape koje lijepo prijanjaju uz stopalo i koje nogu čine vizualno ljepšom. Srećom, danas je moguće pronaći one rađene od kvalitetnih materijala koji imaju dezodorirajući efekt.

Stoga, bilo da želite upotpuniti svoj stil ili jednostavno tražite udobnost (ili oboje) – FIS ima rješenje za vas i to u obliku vlastitog brenda – GS čarapa. Naime, GS su čarape koje se odlikuju prirodnim materijalima ugodnima na dodir i zanimljivim dizajnom.

Najveći izbor pronaći ćete na policama FIS-ovog odjela tekstila – od decentnih uzoraka pa sve do onih s jarkim bojama. GS su definitivno savršeno spoj funkcionalnosti i trenda!